Over mij

 

Genoeg geld verdienen met je onderneming, zodat je die mooie reis kan maken of  dat mooie huis kan kopen. En dat terwijl je je passie uitoefent. De reden waarom jij je bedrijf bent begonnen. Wat je zo leuk vindt om te doen!  Maar hoe dan?

Dat is toch waar veel ondernemers mee struggelen.

Ik wil  ondernemers alle tools en inzichten geven op financieel gebied. Zodat  jij precies weet waar je op moet sturen, dat je in control bent van je cijfers , je MoneyMindset veranderen.  Alles om genoeg geld te verdienen, zodat je kan doen wat je wilt. 

Sparkle your business is ontstaan door een verlangen om ondernemers vrijheid te bieden om hun passie uit te oefenen. Vaak ben je als ondernemer bezig met een idee en passie, maar vergeet je de
financiële kant.

 Ik wil samen met jou deze kant in control brengen. Jou onder andere helpen met je business en je financiële plan, de suffe taal van je boekhouder vertalen, kijken waar jij in moet investeren, welke prijs jij
moet vragen en dat alles om een goede lifestyle mogelijk te maken.

Mijn naam is Garcia Stans, ik woon in het centrum vanDordrecht en heb jarenlang ervaring als business controller bij grote bedrijven. Ik hou van reizen en vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen. 

 

 

 

 

 

 

 

Interview Business Women Nederland

Onlangs heb ik een interview gegeven aan ” Business Women Nederland”.

Een van de vragen was :Waar wil je naartoe groeien?

“Ik wil met mijn onderneming zo succesvol zijn, dat ik een deel van de winst kan gebruiken om vrouwen in derde wereldlanden een betere toekomst te geven. Ik wil daarnaar toe reizen om de vrouwen daar te helpen hun eigen bedrijf op te zetten.”

Het gehele interview lees je hieronder

Neem vrijblijvend contact met mij op

6 + 3 =

Je gegevens zijn veilig en worden niet doorgestuurd.