Over mij

Genoeg geld verdienen met je onderneming, zodat je die mooie reis kan maken of dat mooie huis kan kopen. En dat terwijl je je passie uitoefent. De reden waarom jij je bedrijf bent begonnen. Wat je zo leuk vindt om te doen! Maar hoe dan?

Dat is toch waar veel ondernemers mee struggelen.

Ik wil  ondernemers alle tools en inzichten geven op financieel gebied. Zodat  jij precies weet waar je op moet sturen, dat je in control bent van je cijfers , je MoneyMindset veranderen.  Alles om genoeg geld te verdienen, zodat je kan doen wat je wilt. 

Sparkle your business is ontstaan door een verlangen om ondernemers vrijheid te bieden om hun passie uit te oefenen. Vaak ben je als ondernemer bezig met een idee en passie, maar vergeet je de financiële kant.

Ik wil samen met jou deze kant in control brengen. Jou onder andere helpen met je business en je financiële plan, de suffe taal van je boekhouder vertalen, kijken waar jij in moet investeren, welke prijs jij moet vragen en dat alles om een goede lifestyle mogelijk te maken.

Mijn naam is Garcia Stans, ik woon in het centrum vanDordrecht en heb jarenlang ervaring als business controller bij grote bedrijven. Ik hou van reizen en vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen. 

Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Je gegevens zijn veilig en worden niet doorgestuurd.