Garcia heeft ons nu al zoveel meer inzicht gegeven in onze doelstellingen, waar we staan en hoe we kunnen bereiken wat we willen. Ze zit bovenop onze finance en geeft ons enorm veel vertrouwen dat alles perfect is geregeld en dat geen detail over het hoofd wordt gezien. We zijn klaar voor de volgende stap in onze groei en Garcia is de uitgelezen vrouw om ons hierbij te helpen. 

Mabel & Crystal

Eigenaren, The New Business Women

Charlotte van 't Wout

Eigenaar , Spot Amsterdam/ C van 't Wout

Drie maanden geleden kwam ik in de zeer bekwame handen van Garcia terecht. Mijn financiën waren een pijnhoop en ik had totaal geen idee of mijn zaak het eigenlijk goed aan het doen was of niet. Waar kwam er geld binnen en waar ging er buiten? Ik had er geen idee van. Ik was vooral blij dat ik op het einde van de maand alle rekeningen kon betalen. Stap voor stap gingen we aan de slag met mijn financiën. Alles werd op orde gezet en ik begreep EINDELIJK wat alle cijfertjes betekenen. Samen met Garcia en mijn boekhouder kreeg ik weer grip op mijn zaak. Nu weet ik wanneer ik wat extra moet werken en wanneer ik wel of net niet kan investeren. Dat zorgt ervoor dat ik veel minder op kijk tegen het wekelijkse en maandelijkse moment dat ik met mijn boekhouding bezig moet zijn en er zelfs bijna van geniet. Wil je begrijpen waar je mee bezig bent? Wil je niet meer bang zijn of je je belastingen wel zal kunnen betalen? Wil meer genieten van je financien? Dan moet je bij Garcia zijn!”
Katrien Sas

Eigenaar ( personal trainer), Fit-a-Bonita

Ik werk sinds een paar maanden met Garcia Stans van Sparkle your business en het is zo fijn om eindelijk iemand te treffen die luistert en meedenkt en je een maatwerk oplossing aanbiedt. Ik had hele specifieke vragen om meer inzicht te krijgen in de financiële situatie van ons bedrijf (buiten NL) en die heeft ze heel snel en ook prettig toegankelijk kunnen beantwoorden zodat ik er ook zelf mee aan de slag kon en kan blijven. Ze is vriendelijk, professioneel en legt financiële zaken uit op een manier, die je aanmoedigt om daadwerkelijk in je cijfers te duiken en echt aan het stuur van je bedrijf te gaan zitten. Ook op strategisch gebied heeft ze goede adviezen. Ik blijf zeker met haar verder werken

Miriam Kok

Eigenaar, Kingfisher Tours

Via dit berichtje wil ik je even bedanken dat je het boekhouden voor mij makkelijker maakt. Sterker nog vanaf het moment dat ik wegging bij het ene boekhoudbedrijf en jij me ging helpen, voelde ik me eindelijk geen nummer meer, maar iemand die echt met mijn persoonlijke situatie meedenkt. Daarnaast reageer je supersnel, vind ik het heel fijn dat we zowel via de mail, whatsapp, telefoon als Zoom contact hebben. Mijn vragen vermoeien jou nooit en je zorgt natuurlijk dat alles klopt. Heel fijn dat ik jou heb leren kennen, want naast een boekhouder ben je ook nog een lief en warm mens. 

Tamara Stroop

Eigenaar, Tamara Stroop - Business Coach en Branding Specialist

In het begin vond ik het best wel spannend om Garcia inzicht te geven in mijn financiële situatie (zowel zakelijk als privé). Al had ik alle vertrouwen in haar professionaliteit en integriteit, het is toch niet iets wat je wekelijks doet.

Ik heb er geen moment spijt van gehad, in tegendeel. Het is zo enorm waardevol dat er een deskundige met je mee kijkt. Ze vraagt waar je naartoe wilt leven en zij helpt je daarbij door doelen te stellen, prijzen te bepalen, adviezen te geven en overzicht te creëren.

Tijdens ons gesprek bleek dat mijn ideale droomleven ineens al heel wat dichterbij was dan ik dacht! Nu werk ik daar structureel naar toe. Het is zo fijn dat zij met mij meekijkt. Ik heb nu veel meer rust en overzicht over mijn financiën.

Myrthe Warmenhoven

Eigenaar, MyrtheWarmenhoven.nl

Finance is fun! Ook al vind ik dat eigenlijk totaal niet, Garcia laat me toch die kant van financiën zien. 
Ze ‘indoctrineert’ dat finance fun is, waardoor ik het zelf ga geloven. En dat maakt alle leuker!
Het is heel fijn om met Garcia te kunnen sparren over mijn financiën. Het zorgt dat ik meer overzicht heb, waardoor ik betere financiële beslissingen kan nemen. 
Yvonne van Balkom

Eigenaar, Kind Regardz

Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Je gegevens zijn veilig en worden niet doorgestuurd.